ILLUMINATING PLANKTON

Designed by Parceros

ILLUMINATING PLANKTON

Magische wereld. Ontdekken. Eerste ervaringen.

Het moment dat je voor het eerst iets ervaart, iets wat je nog niet eerder hebt gezien of meegemaakt. Dat gevoel dat je zo gelukkig maakt. Het ontdekken, beleven en genieten.

Onze mooie wereld zit boordevol magie. Aan ons om dit stukje magie te vinden en te ervaren. Dit lukt alleen wanneer je op avontuur en ontdekking gaat. En nieuwsgierig blijft. Sluit nooit je ogen voor de mooie wereld om je heen.

Daar waar je letterlijk het onbekende induikt, tijdens een duistere nacht met minimaal maanlicht, tussen de tropische mangroves van isla Tintipan, laat moeder natuur je iets wonderlijks zien. De illuminating plankton.

In dit design

Illuminating plankton:
” Bioluminescentie is het produceren van licht door levende organismen. Het komt voor in zowel het planten- als dierenrijk. Het uitgestraalde licht is doorgaans zwak en alleen zichtbaar in het donker.”

Mangroven
”  Dit zijn boom- of struiksoorten die vaak een opvallend, boven de grond of het water uitstekend, wortelstelsel bezitten en die voorkomen in tropische kustgebieden en rivierdelta’s met getijdewerking. Mangroven hebben een hoge biodiversiteit”

Oog
De pigmentatie in je ogen bepaalt de kleur van je iris, dus wat wij de kleur van de ogen noemen. Bij weinig pigment in de ogen zijn de irissen blauw of grijs”

69,00

DESIGNED BY

ESTEFANIA GOMEZ

Medellín Colombia, Industrial Designer & Tattoo Artist

Lees meer

Meer designs

Onze designs vertellen een verhaal. En zijn ontworpen door lokale designers die we zelf hebben ontmoet. Op die manier houden we de connectie met onze inspiratie.

Designs
Parceros design Mujeriego klein
Parceros design Illuminating plankton Klein
Parceros design Tayrona Tranquilo klein
Parceros design Post Polaristics klein
Parceros design Turbo Tiburon klein

EXPLORE

 Nieuwsgierig zijn en dromen najagen; hoe groot of klein deze ook zijn

EXPERIENCE

We hebben alleen spijt van de dingen die we niet gedaan hebben

ENJOY

Het leven is kort, geniet nu!

PARCEROS

Deel ervaringen met mensen om wie je geeft