TURBO TIBURÓN

Designed by Parceros
Parceros design Turbo Tiburon klein

TURBO TIBURÓN

Dromen. Kansen. Plezier.

Tiburón betekent Haai. Maar het is ook een voetbalteam. Op het dichtstbevolkte eiland ter wereld – Islote de Santa Cruz – wonen zo’n 400 kinderen. Ze leven in armoede en hebben weinig ruimte om te spelen. Met hulp van een betrokken hosteleigenaar, hebben ze deze mogelijkheid nu wel. Samen hebben ze voetbalvereniging ‘Tiburones de Islote’ opgericht. Als oplossing voor het ruimte-gebrek zijn op de omliggende eilandjes voetbalvelden aangelegd. Kids kayakken zelf of worden er met bootjes gebracht. 

De energie die deze kinderen hebben, ultiem plezier! Ze zijn met recht Turbo’s te noemen. En ze dromen groots. Zoals het hoort. Wie weet zien we ze ooit op een WK terug.

In dit design

Islote de Santa Cruz:
” Het dichtstbevolkte eiland ter wereld, omringd door azuurblauwe zee. Gelegen in het Caribische deel van Colombia. Op een oppervlakte van twee voetbalvelden wonen ruim 1200 mensen “

Voetbal kids:
” Energieke kinderen met plezier in het leven. En ontembare passie en liefde voor voetbal “

Tiburón:
” Wanneer ze bedreiging voelen, doen Caribische rifhaaien een zogenaamde ‘ bedreigingsdans’. Hierbij zwemmen ze in zigzagbeweging, terwijl de borstvinnen met tussenpozen van 1-2 seconden worden ondergedompeld. Voor de bedreigers is dit het teken om zo snel mogelijk weg te gaan ” 

35,00

DESIGNED BY

ESTEFANIA GOMEZ

Medellín Colombia, Industrial Designer & Tattoo Artist

Lees meer

Meer designs

Onze designs vertellen een verhaal. En zijn ontworpen door lokale designers die we zelf hebben ontmoet. Op die manier houden we de connectie met onze inspiratie.

Designs
Parceros design Mujeriego klein
Parceros design Illuminating plankton Klein
Parceros design Tayrona Tranquilo klein
Parceros design Post Polaristics klein
Parceros design Turbo Tiburon klein