EXPLORE – EXPERIENCE – ENJOY

Geluk! Het ultieme gevoel van avontuur, plezier en vrijheid ervaren. En niet meer loslaten. Waar je ook ter wereld bent. Wij combineren onze passie voor reizen en creatieve ontwerpen in een merk. En delen dit met de wereld.

De Parceros

Het woord “parcero” is Colombiaanse straattaal en staat voor ‘vriend’ of ‘gozer’

Wij zijn twee avontuurlijke Nederlandse parceros, die hun stabiele 9 tot 5 banen hebben opgezegd om de wereld te verkennen. Tijdens onze reis hebben we geweldige mensen ontmoet, prachtige landschappen gezien, verschillende culturen ervaren en een verscheidenheid aan flora en fauna ontdekt. We werden verliefd, letterlijk verschillende keren, op Zuid-Amerika. Dit inspireerde ons om ‘PARCEROS’ te creëren. Een verhaal als een jongensdroom. Het najagen van dromen en doen waar je blij van wordt.

unieke designs

Onze designs vertellen een verhaal. En zijn ontworpen door lokale designers die we zelf hebben ontmoet. Op die manier houden we de connectie met onze inspiratie. De designs zijn puur, met humor en creativiteit. En met de warmte en vibe van Latijns-Amerika.

DESIGNS Designers

Duurzaam

De wereld is mooi. Dat moet zo blijven en hier willen wij aan bijdragen. Door samen te werken met lokale ondernemers; mensen die onderdeel zijn van ons verhaal. Onze producten worden gemaakt van organisch materiaal. Voor onze verpakkingen maken wij gebruik van recycled materiaal.

Dit merk is voor al onze Parceros over de hele wereld.

EXPLORE

 Nieuwsgierig zijn en dromen najagen; hoe groot of klein deze ook zijn

EXPERIENCE

We hebben alleen spijt van de dingen die we niet gedaan hebben

ENJOY

Het leven is kort, geniet nu!

PARCEROS

Deel ervaringen met mensen om wie je geeft